tirsdag 22. september 2009

Middagen i dag.

Ingredienser
900 g kjøttdeig /karbonadedeig
1 ½ stk løk
3 stk stilkselleri (stangselleri)
3 stk gulrot
180 g bacon
1 ½ ts salt
1 ½ ts pepper
¾ ts malt muskat
6 ss tomatpuré
6 dl kjøttbuljong (utblandet)
3 boks hermetiske tomater
750 g spagetti
Slik gjør du:
1. Rens og finhakk grønnsakene. Skjær bacon i tynne strimler eller terninger.

2. Ha kjøttdeigen over i en varm panne og stek den på middels varme.

3. Ha i de finhakkede grønnsakene, bacon og tomatpuré. Hell over de hermetiske tomatene.

4. Tilsett kraften/buljongen og la sausen koke i ca. 20 minutter. Smak til med krydder.

5. Kok spagetti som anvist på pakken.

Ingen kommentarer: