mandag 27. august 2012

 
 
Søndag 26.8.12 var vi på tur til fjellvann på Ask. Vi gikk fra Haugland og på veien var spørsmål som barna skulle svare på. Når vi kom frem ble det delt ut diplom og premie.
 
 
 
Vi fikk lapper med rømme og syltetøy og fikk grillet pølser og pinnebrød. Det var fiske konkuranse der det var meningen å treffe oppi ringene som lå i vannet for å være med i trekningen. Det var spennende å få  fiske med stor fiskestang. Jentene brydde seg ikke om ringene i det hele tatt, de hadde som mange av de andre ungene mer en nok med å treffe vannet. Så bryggen var en "skummel " plass, duppene fra fiskestengene fløy i alle retninger. Plutselig fikk du en i hodet, de fisket heldigvis uten sluker :) 


 
De hadde også hesteridning som var det viktigste for Sarah. Jentene husket at det i fjor hadde vært et esel der. Så de håpet veldig på å få ri på esel. Malika hadde flaks og fikk ridd på eselet men Sarah fikk en vanlig pony. Etterpå fikk de hestestempel på hånden.
 Pappa tok med ungene på kano padling. Det var i samme vannet som det ble fisket i så det økte jo også sjangsen for å treffe noen med duppene.
Dette er et veldig fint oppleg som er en gang i året. Vi prøver å være med hver gang og det er altid en vellykket familietur. I år var vi også veldig heldig med været og det var mye folk som hadde tatt turen til fjellvann denne søndagen. 

Ingen kommentarer: