onsdag 29. september 2010

Jeg er igang med skolen igjen. Søndag kveld ble første oppgave levert inn. På tirsdag formiddag fikk jeg besjed om at den var godkjent. Imponerende tempo på denne læreren synes jeg, siden vi er ca 46 studenter i klassen.
i dag skal vi til moromor å spise lunch. det har vi gjort siden jeg var liten. Jeg har to unger som bare krangler i dag så det kan bli interesant. Får håpe de roer seg litt når vi kommer inn. regner med det går bra. De får hvertfall nok oppmerksomhet med både oldeforeldre, besteforeldre og en tante.

mandag 20. september 2010

Stuen min

tirsdag 14. september 2010

Huset

Forige lørdag flyttet vi inn i det nye huset vårt. Det er enda ikke ferdig oppusset, men jeg klarte ikke vente lenger. Det er fortsatt litt (mye) maling som gjenstår så vi tar det sånn litt etterhvert.
Har fått tv fikset men venter fortsatt på internett. Det skal komme på torsdag.

Det ser ut til å ta en evighet å pakke ut og få ting på plass. Det er fortsatt esker og rot i nesten alle rom. Alle sokkene mine har gjemt seg. Og jeg oppdaget at jeg bare har en treningsko når jeg skulle gjøre meg klar til trening i dag. Gleder meg til alt er ferdig og på rett plass.