lørdag 31. juli 2010




I dag skulle jeg inn til kleppestø å se på Anne Marte og Anja som var kommet til finalen i singstar konkuransen. Marit skulle prøve å komme med på siste sjanse før den startet. Endte opp med å synge jeg også så da kom jeg og Marit også til finalen. Anne Marte og Marit fikk delt 1 plass og hvert sitt helgepass.

Det var også en konkuranse med spørsmål og slagord. Vinnerene der var: Anja, Marit, meg, mamma og pappa. Så nå har vi billetter til Losten alle sammen. Blir bare meg Anne Marte og Anja som får brukt helgepasset siden pappa og marit ikke er hjemme og mamma er barnevakt for mine barn.

mandag 26. juli 2010

A dog is not considered a good dog because he is a good barker. A man is not considered a good man because he is a good talker.


Ambition is like love, impatient both of delays and rivals.

However many holy words you read, however many you speak, what good will they do you if you do not act on upon them? An idea that is developed and put into action is more important than an idea that exists only as an idea.

Believe nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.

The foot feels the foot when it feels the ground.

The tongue like a sharp knife… Kills without drawing blood.

Thousands of candles can be lighted from a single candle, and the life of the candle will not be shortened. Happiness never decreases by being shared.

Let us rise up and be thankful, for if we didn’t learn a lot today, at least we learned a little, and if we didn’t learn a little, at least we didn’t get sick, and if we got sick, at least we didn’t die; so, let us all be thankful.



Siddhārtha Gautama, regarded as the Supreme Buddha ( The time of his birth and death are uncertain: most early 20th-century historians dated his lifetime as c. 563 BCE to 483 BCE)

torsdag 22. juli 2010

I dag fant jeg Disney butikken. Fant mye fint til jentene, de skal jo får nytt rom. Det var også mye på salg og en del bade utstyr til 10 kroner så jeg kjøpte 3 par armringer. Kjekt å ha i skapet når det plutselig er hull i de vi har.Ble en del prinsesser og tingeling, må nok inrømme at det er meg som er mest fasinert av det. Finner ikke bilde av det jeg har kjøpt på nettbutikken så jeg får ta bilde av det når det er kommert opp i det nhye huset.
Malika har også fått kaptein sabeltann sengetøy ( vi var på høye lagerutsalg)

onsdag 21. juli 2010

Ferie

Andre dag i Dyreparken i dag. Brukte mye tid på forskjellige lekeplasser og i kardemommeby. Når vi gikk hjem følte jeg at vi ikke hadde fått gjort noe fornuftig hele dagen. Tiden gikk enormt fort, vi kom når det åpnet og gikk etter stengetid.  Barna var fornøyd da. Men de eneste dyrene vi har sett i dag var 4 kameler og 2 esler.

tirsdag 6. juli 2010

I dag har jeg kjøpt hus. Er ikke helt gåttopp for meg enda hva jeg har gjort, men 15 august skal jeg få overta huset. Så jeg og ungene gleder oss veldig. Her er huset:  http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object;jsessionid=8CDDB8FF626BF2B0C00B62DF5F7E8844?finnkode=23160687&sid=xz68CDDB8FF252085

Vi har også vært på stranden i dag sammen med endel venner med barn, det var veldig koselig. Tror det var spesielt kjekt for Andreas å få leke med barn på samme alder. Bestekameraten er på ferie og han har i flere dager bare lekt med Malika og Sarah.

Nå er ungene lagt og jeg skal  på besøk til en venninne, vi skal feire huskjøp med indisk mat og film.